Teatteripaketit ryhmille

Hanki ryhmällesi kokonaiselämys hillittömän komedian ja hyvän ruuan kera.

Paketit ryhmille

Jos ryhmä haluaa teatteriesityksen lisäksi nauttia laadukkaan noutopöytäruokailun ennen tai jälkeen esityksen, niin se onnistuu Komediateatterissa. Yhteistyö Juhlatalon Ravintolat Oy:n kanssa takaa korkeatasoisen ruokailun upeissa linnamaisissa tiloissa Komediateatterilla.

Tampereen-Komediateatteri-kuvitus-ryhmat-yla-2
Tampereen-Komediateatteri-kuvitus-ryhmat-ala-2

Tarjoilut ryhmille

Show & Dinner

Teatteri esityksen lisäksi ryhmät voivat nauttia laadukkaan noutopöytäruokailun ennen tai jälkeen esityksen.

Teatterilipun ja ruokailun sisältävä Show & Dinner -paketti on tarkoitettu yli 20 hengen ryhmille. Noutopöydässä on tarjolla erilaisia salaatteja, lämmin ruoka, lisuke sekä leipää ja levitettä.

Paketin hinta on esityskohtainen, kysy lisää Lipputoimistostamme puh. 0207 288 388.

Komedialounge illat

Ryhmien on mahdollista varata Komediateatterin yleisölämpiö eli Komedialounge omaan käyttöön ja näin nauttia rauhallinen hetki omassa seurueessa ennen illan esityksen alkua. Olemme tehneet muutaman valmiin paketin joista ryhmillä mahdollisuus valita: Molière-ilta, iltaan kuuluu teatterilippu, alkumalja, väliajalla kahvi ja leivos, käsiohjelma ja tilan käyttö tai Shakespeare-ilta, iltaan kuuluu teatterilippu, alkumalja, väliajalla lasi viiniä ja pala juustoa, käsiohjelma ja tilan käyttö.

Illan hinta on esityskohtainen ja se on tarkoitettu 10-20 hengen ryhmille. Tila on ryhmän käytössä tuntia ennen esitystä.

Tiedustelut ja varaukset puh. 0207 288 388 tai puh. 040 557 5833, ravintola@juhlatalonravintolat.fi