Siirry sisältöön
Parasta ennen

Parasta ennen

Milloin teatteriin?

Show & Dinner

Laadukkaan ruokailun voi varata Show & Dinner -merkittyihin esityksiin. Ryhmät (min. 20 lippua) voivat varata ruokailun kaikkiin esityksiin.

Superhauska komedia ikääntymisestä

Ilmari Saarelaisen tulkitsema Parasta ennen oli Tampereen Työväen Teatterin suosituimpia esityksiä vuosina 2010-2018. Mainetta ovat täydentäneet lukuisat vierailukiertueet niin Suomessa kuin ulkomailla.

Superhauskassa yhden miehen komediassa kuulet ikääntymisestä ihan kaiken. Kaksikymppisen elämässä tapahtuu paljon, eikö vain. Menet naimisiin, saat lapsia, teet uraa, saat potkut, eroat, menet uudestaan naimisiin, harkitset eteisen maalaamista mintunvihreäksi… Maali loppuu, elämä jatkuu. Täytät 40 vuotta, 60 vuotta. Kunnes heräät 80-vuotiaana, keität kahvit ja otat sokerittoman, lastulevyltä maistuvan pullan. Pureskelet sitä – ja äkkiä onkin jo ilta.

Maku muuttuu myös. Jos ajattelit nelikymppisenä katsoa uudestaan sen elokuvan jota rakastit parikymppisenä, niin älä! Se ei ole yhtä hyvä enää. Ja muoti, mitä se on? Jos pidät aina samoja vaatteita niin mitä sitten: Olet muodissa aina silloin tällöin. Farkkuja ei muutenkaan ole tehty miehille, joilla on… elintasoa. Luvassa paljon, paljon muitakin osuvia faktoja eletystä elämästä!

Parasta ennen (Bäst Före?) sai Suomen kantaesityksensä Tampereen Työväen Teatterissa 7.10.2010. Ohjaaja Riku Suokas suunnitteli myös lavastuksen ja puvustuksen. Näytelmän on käsikirjoittanut Krister Classon pohjautuen Rickard Fuchsin kirjaan Du ser int’ så gammal ut, ja suomennus on André Wickströmin.

Väliaikatarjoilut

Varattava viimeistään kolme arkipäivää ennen esitystä puh. 0207 288 388 tai suoraan Juhlatalon verkkosivuilta.

Tilaa väliaikatarjoilut

Tietoa

  • Näyttämö: Tampereen Komediateatteri Päänäyttämö
  • Kesto: noin 2h sisältäen väliajan Ikäraja: Ei rajoitusta

Lippuinfo

Peruslippu 39,00 €
Eläkeläinen 37,00 €
Opiskelija/lapsi 31,00 €
Työtön 34,00 €

Ryhmä min. 20 lippua 36,00 €
Ryhmä min. 50 lippua 35,00 €

Show & Dinner min. 20 lippua 69,00 €
Show & Dinner min. 50 lippua 66,00 €

Vaatesäilytys
Vaatesäilytysmaksu lippuun ostettuna 2€/hlö, ovelta 2,50€/hlö.

Väliaikatarjoilut
Varattava viimeistään kolme arkipäivää ennen esitystä Komediateatterin Lipputoimistosta puh. 0207 288 388 tai Juhlatalon palveluiden sivustolta.

Show & Dinner
Teatteriesityksen lisäksi ryhmät voivat nauttia laadukkaan noutopöytäruokailun ennen tai jälkeen esityksen. Teatterilipun ja ruokailun sisältävä Show & Dinner -paketti on tarkoitettu vähintään 20 hengen ryhmille. Pakettien hinnat ovat esityskohtaisia. Paketit ovat saatavilla Tampereen Komediateatterin Lipputoimistosta.

Pyörätuolipaikat
Saliin pääsee pyörätuolilla. Pyörätuoli- ja avustajaliput myydään vain Komediateatterin Lipputoimistosta ja Kulttuurimyymälä Aplodista!

Joustolippu
Viiden euron lisähinnalla voi ostaa joustolipun. Joustolippu oikeuttaa vaihtamaan lipun samanhintaisen hintaryhmän lippuun vielä esitystä edeltävänä päivänä ilman vaihtomaksua.
Vaihtomaksu ilman joustoa 10€/lippu.

Ryhmät
Ryhmien lippu- ja ruokailuvaraukset vain Komediateatterin lipunmyynnin kautta puh. 0207 288 388. Ryhmäalennukset ja -ruokailut yli 20 hengen ryhmille.