Siirry sisältöön
All Female Panel

All Female PanelK18

Milloin teatteriin?

Show & Dinner

Laadukkaan ruokailun voi varata Show & Dinner -merkittyihin esityksiin. Ryhmät (min. 20 lippua) voivat varata ruokailun kaikkiin esityksiin.

Suomen kuumin stand up -kollektiivi

All Female Panel stand up -show räjäyttää jälleen kerran kannat kattoon Tampereen Komediateatterilla ja muijain jutut sen kun paranee joka vuosi!

All Female Panel on Suomen kuumin stand up -kollektiivi, jonka koomikot ovat niittäneet mainetta komediaklubien ja -festivaalien lisäksi myös tv:ssä, teatterissa ja radiossa, sekä esiintyjinä että kirjoittajina. Tämä show on neljän naisen totuus, hurttia hulluutta, sulaa rakkautta, roisia rehellisyyttä ja ennen kaikkea puhdasta huumorijuhlaa! Lavalla hurmaavat Saana PeltolaHelena PöllänenJohanna Tohni ja Inka Valima.

Tietoa

  • Näyttämö: Ravintolateatteri Tampereen Komediateatteri
  • Kesto: Kesto: n. 2h sis. väliajan Ikäraja: K18

Lippuinfo

Pöytäpaikka 36,00 €
Etukatsomon tuolipaikka 32,00 €

Ryhmä min. 20 lippua Pöytäpaikka 33,00 €
Ryhmä min. 20 lippua Etukatsomon tuolipaikka 29,00 €
Ryhmä min. 50 lippua Pöytäpaikka 32,00 €
Ryhmä min. 50 lippua Etukatsomon tuolipaikka 28,00 €

Show & Dinner paikat ovat aina pöytäpaikkoja, myös esityksen ajan istutaan pöydissä.

Show & Dinner min. 20 lippua Pöytäpaikka 66,00 €
Show & Dinner min. 50 lippua Pöytäpaikka 63,00 €

Show & dinner
Teatteriesityksen lisäksi ryhmät voivat nauttia laadukkaan noutopöytäruokailun ennen tai jälkeen esityksen. Teatterilipun ja ruokailun sisältävä Show & Dinner -paketti on tarkoitettu vähintään 20 hengen ryhmille Pakettien hinnat ovat esityskohtaisia. Saatavilla Tampereen Komediateatterin Lipputoimistosta.

Tarjoilut Ravintolateatteriin
Pöytäpaikoille on mahdollista tilata tarjoilut etukäteen valmiiksi osoitteessa juhlatalonravintolat.fi tai Lipputoimistostamme numerosta 0207 288 388. Tarjoilut katetaan pöytiin ennen esitystä ja niistä voi nauttia esityksen aikana. Tarjoilutilauksen tehneille nimetään pöytäpaikat.

Vaatesäilytys
Vaatesäilytysmaksu lippuun ostettuna 2 €/hlö, ovelta 2,50 €/hlö.

Joustolippu
Viiden euron lisähinnalla voi ostaa joustolipun. Joustolippu oikeuttaa vaihtamaan lipun samanhintaisen hintaryhmän lippuun vielä esitystä edeltävänä päivänä ilman vaihtomaksua.

Ryhmien lippu- ja ruokailuvaraukset vain Komediateatterin lipunmyynnin kautta p. 0207 288 388. Ryhmäalennukset ja -ruokailut yli 20 hengen ryhmille.

Tilassa on sekä numeroimattomia etukatsomon tuolipaikkoja, että salin takaosan pöytäpaikkoja. Kaikki paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Ravintolateatterin esitykset K18! Ovet Ravintolateatteriin avataan n. 30 min ennen esitystä.

Saliin pääsee pyörätuolilla. PT- ja avustajaliput myydään vain Komediateatterista ja Kulttuurimyymälä Aplodista!

Baari on avoinna ennen esitystä ja väliajalla.

Ryhmien lippu- ja ruokailuvaraukset vain Komediateatterin lipunmyynnin kautta p. 0207 288 388. Ryhmäalennukset ja -ruokailut yli 20 hengen ryhmille.