Komediateatteri-all-female-panel-kesakollikiertue

All Female Panel: Kesäkollikiertue 2024 K18!

Osta lippu Tilaa tarjoilut Katsomokartat

All Female Panel: Kesäkollikiertue 2024

Esiintyjät: All Female Panel: Johanna Tohni, Inka Valima, Saana Peltola ja Helena Pöllänen – Kolli: Jape Grönroos

Esityksen kesto: n. 2 h, sis. väliajan

All Female Panel stand up -kollektiivin Kesäkollikiertue 2024 täräyttää kannat kattoon Tampereen Komediateatterilla perjantaina 28.6.2024.

All Female Panel on neljän naisen totuus, täystykitys hurttia hulluutta, sulaa rakkautta, räävitöntä rehellisyyttä ja ennen kaikkea puhdasta huumorijuhlaa. Kesällä 2024 mukaan keikoille kutsutaan kesäkolleja kiertueen kiintiömiehiksi!

Tampereen kiintiömiehenä naurattaa jo legendan maineeseen stand upin maailmassa nostettu Jape Grönroos. Jape Grönroos on omaa luokkaansa.

Tämä kolli laittaa itsensä likoon ja toteuttaa tragedia+aika=komedia -kaavaa niin nätisti, että itkettäisi, jos ei naurattaisi. Jape taikoo kipeestä kepeetä ja täydentää All Female Panelin show’n kuin kirsikkalikööripullo kakun päällä.

All Female Panel stand up -kollektiivissa vaikuttaa neljä supervoimaa:

Saana Peltola

Saana on kollektiivin perustajajäsen ja tarinoiden ylipapitar, Suomenlinnan shamaani ja oman elämänsä Gandhi. Tykkää haistella chakraöljyjä ja shoppailla hyvinvointia. Harrastuksena henkinen kasvu. Valaistuu helpoiten samppanjan voimalla luonnollisessa elinympäristössään premium-taksin takapenkillä tai Kämp-spassa. Horoskoopiltaan Saana on nouseva selittäjä.

Helena Pöllänen

Helena on nelikon koossapitävä luonnonvoima ja kollektiivin turvallinen isähahmo. Hellu on tarinankertoja, syntymähauska tilannekommentaattori ja raskaansarjan vitsailija. Diagnoosi: Suomineidon aura ja rallikuskin sielu. Vadelmaströsselimuffinssi jaloviinasisuksella. Kokeile ja jää koukkuun!

Johanna Tohni

Johanna on porukan vaatimaton kuningatar. Rehellinen muija, joka ei lupia kysele. Tämä leidi laukoo anteeksipyytelemättömän totuuden tiskiin, tehden sen yhtä aikaa rennosti ja terävästi. Johanna ei ole vitsinkertoja, vaan rohkea avautuja, joka säveltää, sovittaa ja sanoittaa koko elämänsä set up – punch line -rytmiin. Diagnoosi: ihan vitun hauska.

Inka Valima

Inka on nelikon nuorikko, baby spice, tiedostava milleniaali ja sähäkkä feministi. Erittäin woke. Supervoimina itseironia ja luontainen trendikkyys. Heikkoutena synnynnäinen sober curiosity. Horoskoopiltaan Inka on nouseva influensseri. Nautitaan suoraan pullosta turvallisessa tilassa.

Hinnat:
Peruslippu 32 €

Ryhmä min. 20 lippua 29 €
Ryhmä min. 50 lippua 28 €
Ryhmä min. 100 lippua 27 €
Ryhmä min. 150 lippua 26 €
Ryhmä min. 300 lippua 25 €

Show & Dinner min. 20 lippua 62 €
Show & Dinner min. 50 lippua 59 €
Show & Dinner min. 100 lippua 58 €

Koko katsomo anniskelualuetta, K18.

VÄLIAIKATARJOILUT
Varattava viimeistään kolme arkipäivää ennen esitystä puh. 0207 288 388 tai www.juhlatalonravintolat.fi/valiaikatarjoilu.

SHOW & DINNER
Teatteriesityksen lisäksi ryhmät voivat nauttia laadukkaan noutopöytäruokailun Teatterilipun ja ruokailun sisältävä Show & Dinner on tarkoitettu vähintään 20 hengen ryhmille. Saatavilla Tampereen Komediateatterin Lipputoimistosta.

Ryhmien lippu- ja ruokailuvaraukset vain Komediateatterin lipunmyynnin kautta p. 0207 288 388.
Ryhmäalennukset ja -ruokailut yli 20 hengen ryhmille.

JOUSTOLIPPU
Viiden euron lisähinnalla voi ostaa joustolipun. Joustolippu oikeuttaa vaihtamaan lipun samanhintaisen hintaryhmän lippuun vielä esitystä edeltävänä päivänä ilman vaihtomaksua.

Vaihtomaksu ilman joustoa 10 € / lippu.

Seuraavat esitykset

Seuraavia esityksiä ei löytynyt.

Näytä koko esityslista