Komediateatteri-ikanaky

Ikänäky K18

Osta lippu Tilaa tarjoilut Katsomokartat

Ikänäky
– Puolen vuosisadan bileet

Kaisa Hela, Heidi Kiviharju

Tervetuloa juhlimaan viisikymppistä ihmistä. Mikä ja kuka hän on? Minkälaisista tapahtumista ja vuosikymmenten historiasta hän on kerrostunut? Onko hän tyypillinen x-sukupolven edustaja, -70-luvulla syntynyt?

Oletko samanlainen kuin hän? Tule mukaan synttäribileisiin juhlimaan itseäsi tai ystävääsi, tai heittäydy muuten vain aikamatkalle.

Ikänäky on kupliva, riemukas ja filosofoiva esitys. Päivänsankareina ja seremoniamestareina esityksessä liehuvat näyttelijät Kaisa Hela ja Heidi Kiviharju sekä muusikko Janne Viitaniemi.

Sisältövaroitus: Sisältää musiikkia, bailausta ja vanhoja hokemia.

Ikänäky on kahden näyttelijän, Heidi Kiviharjun ja Kaisa Helan käsikirjoittama esitys 50-vuotis syntymäpäiväjuhlasta. Muusikko Janne Viitaniemi on säveltänyt ja sovittanut esityksessä kuultavat laulut ja musiikin.

Kesto 1 h 45 min sis. väliajan

Hinnat:
Pöytäpaikka 36 €
Etukatsomon tuolipaikka 32 €

Ryhmä min. 20 lippua Pöytäpaikka 33 €
Ryhmä min. 20 lippua Etukatsomon tuolipaikka 29 €
Ryhmä min. 50 lippua Pöytäpaikka 32 €
Ryhmä min. 50 lippua Etukatsomon tuolipaikka 28 €

Show & Dinner min. 20 lippua Pöytäpaikka 66 €
Show & Dinner min. 50 lippua Pöytäpaikka 63 €

Ovet ravintolateatteriin avataan n. 30 min ennen esitystä.

Ravintolateatterissa on sekä numeroimattomia etukatsomon tuolipaikkoja, että salin takaosan pöytäpaikkoja. Kaikki paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Pöytäpaikoille on mahdollista tilata tarjoilut etukäteen valmiiksi www.juhlatalonpalvelut.fi ja niistä voi nauttia esityksen aikana. Tarjoilutilauksen tehneille nimetään pöytäpaikat.

Baari avoinna ennen esitystä ja väliajalla.

Saliin pääsee pyörätuolilla. Pyörätuoli- ja avustajaliput myydään vain Komediateatterista ja Kulttuurimyymälä Aplodista!

VAATESÄILYTYS
Vaatesäilytysmaksu lippuun ostettuna 2 €/hlö, ovelta 2,50 €/hlö.

SHOW & DINNER
Teatteriesityksen lisäksi ryhmät voivat nauttia laadukkaan noutopöytäruokailun ennen tai jälkeen esityksen. Teatterilipun ja ruokailun sisältävä Show & Dinner -paketti on tarkoitettu vähintään 20 hengen ryhmille Pakettien hinnat ovat esityskohtaisia. Saatavilla Tampereen Komediateatterin Lipputoimistosta.

Joustolippu: Viiden euron lisähinnalla voi ostaa joustolipun. Joustolippu oikeuttaa vaihtamaan lipun samanhintaisen hintaryhmän lippuun vielä esitystä edeltävänä päivänä ilman vaihtomaksua.

Vaihtomaksu ilman joustoa á 10 € / lippu.

Seuraavat esitykset

Torstai 24.10. 19:30

Ikänäky K18

Osta lippu

Perjantai 25.10. 19:30

Ikänäky K18

Osta lippu

Perjantai 01.11. 19:30

Ikänäky K18

Osta lippu

Lauantai 09.11. 16:30

Ikänäky K18

Osta lippu

Lauantai 09.11. 19:30

Ikänäky K18

Osta lippu
Näytä koko esityslista