KOLMEN KIMPPA

Osta lippu Tilaa tarjoilut Katsomokartat

Joskus on vaikea tehdä bänät. Paulille se on erityisen vaikeaa. Sohvi on oikein mukava nainen; kaunis, hauska ja käytännöllinen. Mutta jokin ei vaan natsaa, niinpä Pauli haluaa suhteesta ulos. Hän keksii oivallisen konstin: paras ystävänsä Marko saa muuttaa heille asumaan! Tällä, mielestään ovelalla konstilla hän pääsee Sohvista eroon viikossa!

Toimiiko Paulin suunnitelma, vai asettaako tällainen kolmen kimppa-tilanne parisuhteen uuteen valoon? Ja mikä on Sohvin ratkaisu? Puhumattakaan kaveria hädässä auttavan Markon mielentila?

Käsikirjoitus Clément Michel.

Komedian keinoin ihmismieltä oudoillekin oville avaamassa ovat teatterin tunnetut moniosaajat Marika Heiskanen, Tuukka Huttunen ja Jere Riihinen. Heitä ohjaa Komediateatteridebyyttinsä tekevä Mika Nuojua, kimppakivan erityisasiantuntija.

Kesto noin 2 tuntia.

Ensi-ilta 9.9.2022 Tampereen Komediateatterin Päänäyttämöllä.

Hinnat:
Katsomon rivit 2 – 11 / rivit 1, 12 – 13
Peruslippu á 39 € / 34 €
Eläkeläinen á 37 € / 32 €
Työtön á 34 € / 29 €
Opiskelija/lapsi á 31 € / 26 €
Ryhmät yli 20 lippua á 36 € / 31 €
Ryhmät yli 100 lippua á 35 €
Show & Dinner 20 hlö á 66 € / 61 € (sisältää esityksen lipun ja buffet-ruokailun)
Show & Dinner 30 hlö á 63 € / 58 € (sisältää esityksen lipun ja buffet-ruokailun)
Show &Salad 15 hlö á 66€ / 61€
Vaatesäilytysmaksu, ostettavissa lippuun valmiiksi á 2 €
Joustolippu: Viiden euron lisähinnalla voi ostaa joustolipun. Joustolippu oikeuttaa vaihtamaan lipun samanhintaisen hintaryhmän lippuun vielä esitystä edeltävänä päivänä ilman vaihtomaksua.

Ryhmien lippu- ja ruokailuvaraukset vain Komediateatterin lipunmyynnin kautta p. 0207 288 388. Ryhmäalennukset ja -ruokailut yli 20 hengen ryhmille.

Seuraavat esitykset

Seuraavia esityksiä ei löytynyt.

Näytä koko esityslista