MANSEROCKIN KUNINKAAT 1: MIKKO ALATALO

Osta lippu Tilaa tarjoilut Katsomokartat

Manserockin kuninkaat, osa 1: Mikko Alatalo

Manserockin kuninkaat -sarjan ensimmäisessä konsertissa kuullaan Mikko Alatalon esittämänä hänelle tärkeitä lauluja uran varrelta, sekä lauluja, jotka ovat artistia itseään innoittaneet. Konsertin kapellimestarina toimii Mikko Kangasjärvi ja kitaristina Kalle Alatalo.

Mikko Alatalon monipuolinen ura hakee vertaistaan. Hän on tehnyt pioneerityötä suomenkielisen rockmusiikin syntytarinassa, levyttänyt yhteiskuntamme rakennemuutosta peilaavan Siirtomaasuomen laulut -trilogian, julkaissut lastenmusiikkia, kupletteja, kantria ja gospelia, sekä valloittanut listakärjet neljällä Syksyn Sävel -voitollaan. Alatalon merkitys tamperelaisen ja pirkanmaalaisen populaarimusiikin evoluutiossa on valtava. Aihetta käsitellään myös helmikuussa 2024 avautuvassa Museokeskus Vapriikin Manserock-näyttelyssä.

Hinnat
Pöytäpaikka 36,00 €
Etukatsomon tuolipaikka 32,00 €
Ryhmä min. 20 lippua Pöytäpaikka 33,00 €
Ryhmä min. 20 lippua Etukatsomon tuolipaikka 29,00 €
Ryhmä min. 50 lippua Pöytäpaikka 32,00 €
Ryhmä min. 50 lippua Etukatsomon tuolipaikka 28,00 €
Show & Dinner min. 20 lippua Pöytäpaikka 65,00 €
Show & Dinner min. 50 lippua Pöytäpaikka 62,00 €
Show & Salad min. 15 lippua Pöytäpaikka 63,00 €

Ovet ravintolateatteriin avataan n. 30 min ennen esitystä.
Ravintolateatterissa on sekä numeroimattomia etukatsomon tuolipaikkoja, että salin takaosan pöytäpaikkoja.
Kaikki paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Pöytäpaikoille on mahdollista tilata tarjoilut etukäteen valmiiksi www.juhlatalonpalvelut.fi ja niistä voi nauttia esityksen aikana. Tarjoilutilauksen tehneille nimetään pöytäpaikat.

Baari avoinna ennen esitystä ja väliajalla.

Saliin pääsee pyörätuolilla. Pyörätuoli- ja avustajaliput myydään vain Komediateatterista ja Kulttuurimyymälä Aplodista!

VAATESÄILYTYS
Vaatesäilytysmaksu lippuun ostettuna 2 €/hlö, ovelta 2,50 €/hlö.

SHOW & DINNER JA SHOW & SALAD
Teatteriesityksen lisäksi ryhmät voivat nauttia laadukkaan noutopöytäruokailun tai ruokaisan salaatin ennen tai jälkeen esityksen. Teatterilipun ja ruokailun sisältävä Show & Dinner -paketti on tarkoitettu vähintään 20 hengen ryhmille ja Show & Salad -paketti vähintään 15 hengen ryhmälle. Pakettien hinnat ovat esityskohtaisia. Saatavilla Tampereen Komediateatterin Lipputoimistosta.

 

Seuraavat esitykset

Seuraavia esityksiä ei löytynyt.

Näytä koko esityslista