PÄÄMÄÄRÄ TUNTEMATON STRIIMAUS

Osta lippu Tilaa tarjoilut Katsomokartat

Tampereen Komediateatterin kiitetty ”viiden tähden näytelmä” Päämäärä Tuntematon esitetään striimattuna Väinö Linnan syntymäpäivänä su 20.12. klo 17.00 alkaen ja on striimauksen jälkeen katsottavissa viikon ajan. Ennen esitystä järjestämme myös etkot klo 16.00 alkaen, joissa keskustelevat Väinö Linnasta ja näytelmän aiheista näytelmän kirjoittaja, tohtori Panu Rajala ja esityksen ohjaaja Panu Raipia.

Striimaus on ainutlaatuinen mahdollisuus juhlistaa kenties 1900-luvun merkittävimmän kirjailijamme merkkipäivää, nyt kun mahdollisuutta muunlaisiin tapahtumiin ei ole.
Lippuja striimaukseen on ostettavissa Tampereen Komediateatterin lipputoimistosta liput(at)komediateatteri.fi tai osoitteesta lippu.fi

Tuukka Huttusen tähdittämä esitys kertoo Väinö Linnasta, kun hän kirjoitti menestyskirjaansa Tuntematon sotilas. Esitys on Komediateatterin ohjelmistossa vielä keväällä 2021 ja vierailee kolme kertaa myös Kuopion kaupunginteatterissa.

Panu Rajalan kirjoittama ja Panu Raipian ohjaama esitys on kerännyt kiitosta katsojilta ja kriitikoilta, ylisanoiltakaan ei ole vältytty. Näyttelijä Tuukka Huttunen on myös palkittu työstään. Huttunen asettuu näytelmässä suvereenisti yli kahteenkymmeneen Väinö Linnan aikalaisen rooliin.

Näytelmän valosuunnittelu on Jonna RautalanJanne Pärnäsen, videosuunnittelu Ilari Kellokosken sekä pukusuunnittelu Kaisa Savolaisen käsialaa.

Aamulehden Matti Kuusela kirjoitti esityksen ensi-illasta, 3.11.2017 seuraavasti:

”Aivan saatanan perkeleen hyvä esitys. Anteeksi vaan kaikki kaunosielut ja muut toinihavut, mutta torstaina Komediateatterissa ensi-iltaan tullut Päämäärä Tuntematon on sellainen täysosuma, että on pakko ottaa käyttöön kaikkein järeimmät sanat. Panu Rajalan kirjoittama ja Panu Raipian ohjaama esitys on ilman muuta syksyn teatteritapaus Tampereella. Samalla se menee heittämällä vuosituhannen viiden tärkeimmän esityksen joukkoon.”

Liput:
Peruslippu 14,95 €
Kannatuslippu 40 €
Kannatuslipun ostamalla voit tukea teatterimme toimintaa.
Yhteisölippu 120 €
Tarkoitettu esim. palvelutaloille, ryhmäkodeille, yhteisöille, jotka katsovat esityksen yhdellä laitteella yhdessä tilassa.

Asiakkaalle lähetetään sähköpostitse tunnus ja katseluohjeet, jolla pääsee katsomaan esitystä osoitteen www.komediateatteri.fi kautta.
Muistathan siis antaa sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä, johon katselutunnuksen haluat lähetettävän.

Sisään tunnuksella pääsee kaksi tuntia ennen esitystä. Yhdellä tunnuksella voi esitystä katsoa vain siitä osoitteesta, josta tunnus on ensimmäisen kerran annettu. Esitystä voi kuitenkin katsoa samalla tunnuksella kaikilla kodin tai yhteisön laitteilla, jos ne on kytketty samaan internet -päätteeseen.

Huom. Esitys on myös katsottavissa samalla tunnuksella seitsemän vuorokautta esityspäivän jälkeen. Yhdellä tunnuksella voi esitystä katsoa vain siitä osoitteesta, josta tunnus on ensimmäisen kerran annettu.

Seuraavat esitykset

Seuraavia esityksiä ei löytynyt.

Näytä koko esityslista