POKKA PITÄÄ

Osta lippu Tilaa tarjoilut Katsomokartat

POKKA PITÄÄ (Keeping Up Appearances)

MAAILMAN SUOSITUIMPIIN KOMEDIAHAHMOIHIN KUULUVA HYACINTH BUCKET, LAUSUTAAN BUKEE – SAAPUU TAMPEREEN KOMEDIATEATTERIN LAVALLE.

Roy Clarken kirjoittama komedia perustuu hänen huippusuosittuun tv-sarjaansa. Ei todellakaan ole ihme, että sarjan suosio on ollut universaali, ja sen jaksoja on nähty lähes kaikkialla maailmassa. Pokka pitää kertoo hulluttelevan komedian keinoin värikylläisistä hahmoista, joista jokainen on kuin suoraan naapurista.

Kukapa meistä ei aina joskus tuntisi itseään toisia paremmaksi, ja tekisi siitä jopa numeroa… Vaikka Hyacinth Bucket onkin äärimmäisen hullunkurinen omassa yltäkylläisyydessään, hahmon piirteet ovat uskomattoman tunnistettavia.

Hyacinth saa selville, että hänen naapurinsa Emmet on alkanut vetää näytelmäkerhoa – ja yksi mielenkiintoisista rooleista olisi vapaana. Tähän rooliin Hyacinth pitää itseään täydellisenä ja saapuu paikalle suorastaan pyörremyrskyn lailla. Tilanteeseen tulee kuitenkin mutkia, kun Emmet on tarjouksesta kauhuissaan sisarensa Elisabethin kanssa. Kun soppaan pistävät lusikkansa vielä Hyacinthin värikylläiset sisarukset Rose ja Daisy sekä karskin hurmaava Onslow, alkaa teatterissa paikat toden teolla kuumentua, kun ”lady of the house” pääsee diivailemaan. Päivä muodostuu kaaokseksi. Mutta julkisivu pidetään kunnossa viimeiseen saakka.

Ohjauksesta vastaa Teatteri Imatran teatterinjohtaja Timo Rissanen. Hyacinthin roolissa nähdään jo legendaksi muodostuneen Kumman kaa -televisiosarjan tähti Minna Koskela.

Käsikirjoitus Roy Clarke
Suomennos Joel Elstelä

Ohjaus Timo Rissanen
Lavastus Oskari Löytönen
Pukusuunnittelu Marja Liukkonen (vier.)

Rooleissa:
Minna Koskela, Jari Ahola, Hanna Gibson, Merja Koivula, Jere Riihinen, Leena Rousti ja Aku Sajakorpi

Huom! Emmetin roolissa vuorottelevat Jari Ahola ja Tuukka Huttunen.

Kesto n.  2 h 10 min, sis. väliajan

Ensi-ilta 15.9. Päänäyttämöllä

Hinnat:
Peruslippu 44,50 €
Eläkeläinen 42,50 €
Opiskelija/lapsi 36,50 €
Työtön 39,50 €

Ryhmä min. 20 lippua 41,50 €
Ryhmä min. 50 lippua 40,50 €

Show & Dinner min. 20 lippua 74,50 €
Show & Dinner min. 50 lippua 71,50 €

VAATESÄILYTYS
Vaatesäilytysmaksu lippuun ostettuna 2 €/hlö, ovelta 2,50 €/hlö.

PYÖRÄTUOLIPAIKAT
Saliin pääsee pyörätuolilla. Pyörätuoli- ja avustajaliput myydään vain Komediateatterista ja Kulttuurimyymälä Aplodista!

VÄLIAIKATARJOILUT
Varattava viimeistään kolme arkipäivää ennen esitystä puh. 0207 288 388 tai www.juhlatalonpalvelut.fi.

SHOW & DINNER
Teatteriesityksen lisäksi ryhmät voivat nauttia laadukkaan noutopöytäruokailun ennen tai jälkeen esityksen. Teatterilipun ja ruokailun sisältävä Show & Dinner -paketti on tarkoitettu vähintään 20 hengen ryhmille  Pakettien hinnat ovat esityskohtaisia. Saatavilla Tampereen Komediateatterin Lipputoimistosta.

JOUSTOLIPPU
Viiden euron lisähinnalla voi ostaa joustolipun. Joustolippu oikeuttaa vaihtamaan lipun samanhintaisen hintaryhmän lippuun vielä esitystä edeltävänä päivänä ilman vaihtomaksua.
Vaihtomaksu ilman joustoa 10 € / lippu.

RYHMÄT
Ryhmien lippu- ja ruokailuvaraukset vain Komediateatterin lipunmyynnin kautta p. 0207 288 388. Ryhmäalennukset ja -ruokailut yli 20 hengen ryhmille.

Seuraavat esitykset

Lauantai 24.08. 14:00

Pokka Pitää

Osta lippu

Lauantai 24.08. 18:00

Pokka Pitää

Osta lippu

Lauantai 31.08. 14:00

Pokka Pitää

Osta lippu

Lauantai 31.08. 18:00

Pokka Pitää

Osta lippu

Perjantai 20.09. 15:00

Pokka Pitää

Osta lippu
Näytä koko esityslista