komediateatteri-saana-peltola-oman-elamani-kuokkavieras

Saana Peltola: Oman elämäni kuokkavieras K18

Osta lippu Tilaa tarjoilut Katsomokartat

Oman elämäni kuokkavieras on yhden naisen koko illan stand up -show. Esitys on stand up -koomikko Saana Peltolan 10-vuotisen uran virstanpylväs, välietappi ja tulikoe.

Sydämellinen ja räävitön tarina kuolemanpelosta ja elämänjanosta. Koomikon sieluni takakansi, kuokkavieraan manifesti, kumarrus, pyllistys, maailmankaikkeuden lyhyt oppimäärä ja tekaistu osatotuus melkein kaikesta.

SISÄLTÖVAROITUS: esitys saattaa sisältää vulgaaria kieltä, alatyylin ilmaisuja, kirosanoja, sopimatonta läpändeerosta, seksuaalisia viittauksia, feminismiä ja muita paholaisen juonia.

Tunnelma on kuitenkin turvallinen, lämmin ja rakkaudellinen, eikä esityksessä kiusata pienempiä eikä lyödä alaspäin.

Kuka Saana Peltola?

Saana Peltola on mm. suositun All Female Panel -koomikkokollektiivin perustajajäsen, joka on niittänyt mainetta niin komediaklubeilla, teatterilavoilla kuin tv:ssäkin ja naurattanut yleisöjä ympäri Suomen jo yli kymmenen vuotta.

Keikkoja on mittarissa jo rapiat tuhat ja Peltola on tullut tutuksi myös mm. Heikelä Syndrooma -viihdeohjelman koomisena kirjeenvaihtajana (MTV3), All Female Panel sketsi-podcastin (YLE Areena) käsikirjoittajana ja näyttelijänä sekä Nelosen Stand Up! -ohjelman koomikkona.

Saana on tarinoiden ylipapitar, Suomenlinnan shamaani ja oman elämänsä Gandhi. Tykkää haistella chakraöljyjä ja shoppailla hyvinvointia. Harrastuksena henkinen kasvu.

Valaistuu helpoiten sampanjan voimalla luonnollisessa elinympäristössään premium-taksin takapenkillä tai Kämp-spa’ssa. Horoskoopiltaan Saana on nouseva selittäjä.

Kesto n. 1 h 50 min sis. väliajan

Juhlatalo Hovissa, os, Sukkavartaankatu 9, pe 29.11. klo 19:30
Hinnat:
Peruslippu 32 €
Ryhmä min. 20 lippua 29 €
Ryhmä min. 50 lippua 28 €

Katsomossa on numeroimattomat istumapaikat, ovet avataan viimeistään puoli tuntia ennen esitystä.
Tilassa on baari avoinna ennen esitystä ja väliajalla. Ei tarjoilutilauksia ennakkoon.
Maksuton vaatesäilytys.

Ravintolateatterissa pe 11.10. klo 19:30 ja la 14.12. klo 19:30
Hinnat:
Peruslippu 32 €
Pöytäpaikka 36 €
Etukatsomon tuolipaikka 32 €

Ryhmä min. 20 lippua Pöytäpaikka 33 €
Ryhmä min. 20 lippua Etukatsomon tuolipaikka 29 €
Ryhmä min. 50 lippua Pöytäpaikka 32 €
Ryhmä min. 50 lippua Etukatsomon tuolipaikka 28 €

Show & Dinner min. 20 lippua Pöytäpaikka 66 €
Show & Dinner min. 50 lippua Pöytäpaikka 63 €

Ovet ravintolateatteriin avataan n. 30 min ennen esitystä.

Ravintolateatterissa on sekä numeroimattomia etukatsomon tuolipaikkoja, että salin takaosan pöytäpaikkoja. Kaikki paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Pöytäpaikoille on mahdollista tilata tarjoilut etukäteen valmiiksi www.juhlatalonpalvelut.fi ja niistä voi nauttia esityksen aikana. Tarjoilutilauksen tehneille nimetään pöytäpaikat.

Baari avoinna ennen esitystä ja väliajalla.

Saliin pääsee pyörätuolilla. Pyörätuoli- ja avustajaliput myydään vain Komediateatterista ja Kulttuurimyymälä Aplodista!

VAATESÄILYTYS
Vaatesäilytysmaksu lippuun ostettuna 2 €/hlö, ovelta 2,50 €/hlö.

SHOW & DINNER
Teatteriesityksen lisäksi ryhmät voivat nauttia laadukkaan noutopöytäruokailun ennen tai jälkeen esityksen. Teatterilipun ja ruokailun sisältävä Show & Dinner -paketti on tarkoitettu vähintään 20 hengen ryhmille Pakettien hinnat ovat esityskohtaisia. Saatavilla Tampereen Komediateatterin Lipputoimistosta.

Joustolippu: Viiden euron lisähinnalla voi ostaa joustolipun. Joustolippu oikeuttaa vaihtamaan lipun samanhintaisen hintaryhmän lippuun vielä esitystä edeltävänä päivänä ilman vaihtomaksua.

Vaihtomaksu ilman joustoa á 10 € / lippu.