Palvelut yrityksille

Komediateatteri tarjoaa upeat puitteet kaikenlaisille tilaisuuksille ja juhlille. Menneen ajan loisteliasta tunnelmaa pääsee kokemaan Kristallisalissa, joka tarjoaa väliajalla istumapaikan 160 hengelle. Sali antaa myös arvokkaat puitteet 200 henkilön cocktail-tilaisuudelle. Kristallisalin lisäksi käytössä on hienostunut Juhlasali suurempia ryhmiä varten. Juhlasali voidaan kattaa 200 hengelle. Juhlatalo palvelee liikuntarajoitteisia henkilöitä: aulassa on hissi, jolla pääsee talon kaikkiin kerroksiin. Talossa on myös erityisesti vammaisille ja liikuntarajoitteisille suunniteltuja WC-tiloja.

Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään monipuolisiin ravintola- ja juhlatiloihimme!

Tilojen vuokraus

Komediateatterin upeat tilat ovat myös vuokrattavissa. Lukuisat yritys- ja perhejuhlat ovat löytäneet paikkansa joko Kristallisalissamme tai Juhlasalissamme. Päänäyttämö toimii myös auditoriona. Sekä Juhlasalissa että Päänäyttämöllä on tarvittaessa mittava valkokangas, dataprojektori sekä puheäänentoisto. Vuokraamme myös juhlatila Hovin (ent. Pirkanhovi) saleja. Hovi sijaitsee osoitteessa Sukkavartaankatu 9 eli aivan Komediateatterin vieressä.

Jos Komediateatterissa voi hemmotella vieraitaan linnamaisissa saleissa, niin Hovi puolestaan luo tunnelmansa puutalon eleganssista.

Ravintolapalveluista ja tilavuokrauksesta vastaa Juhlatalon Ravintolat Oy,
puh. 040 557 5833, ravintola(at)komediateatteri.fi

Lisätietoja www.juhlatalonravintolat.fi

Komedialounge

Vetäydy ryhmäsi kanssa
komedialoungen tunnelmaan

Komediateatterin upeisssa puitteisssa on tunnelmallinen ja intiimi Komedia-lounge. Se on enintään 20 hengen ryhmien varattavissa esitysten yhteyteen. Komedia-lounge mahdollistaa rauhallisen hetken omassa seurueessa ennen illan esityksen alkua. Lounge avaa ovensa tuntia ennen esitystä ja on ryhmän käytettävissä myös väliajalla. Loungen voi varata myös kokouskäyttöön sekä viinitasting–tilaisuuksiin.

Teatteri-illan hinta on esityskohtainen. Tiedustele pakettia lippuvarauksen yhteydessä. Minimilaskutus 10 hengen mukaan, maksimimäärä 20 hlöä, tila käytössä alkaen tuntia ennen esitystä.

Jos arvostat yksityisyyttä, hyvää viiniä ja tunnelmallisia hetkiä – Komedia-lounge pystyy nämä sinulle tarjoamaan.
Juhlatalon Ravintolat Oy, puh. 040 557 5833, ravintola(at)komediateatteri.fi

Tilausnäytökset ja ohjelmapalvelut

Komediateatterissa pääset arjesta irti

Kauttamme onnistuvat helposti täydelliset illat ohjelmineen ja ruokineen upeissa saleissa. Koska olemme Komediateatteri, välitämme myös esiintyjiä erilaisiin tilaisuuksiin esim. imitaattorit, laulajat, orkesterit, trubaduurit, stand up –koomikot, improvisaatioteatteri, jonglöörit ja esiintyjät teemailtoihin. Voit kysyä myös ohjelmistossamme olevia esityksiä vierailulle paikkakunnallesi.

Komediateatteri tarjoaa myös upeat puitteet kaikenlaisille tilaisuuksille ja juhlille.

Kokoukset ja koulutukset

Kokous- ja koulutuspalveluista sekä tilavuokrauksista vastaa Juhlatalon Ravintolat Oy, puh. 040 557 5833, ravintola(at)komediateatteri.fi 

Hanki teatterista energiaa ja uutta osaamista työhön!

  • Vuorovaikutus
  • Asiakaspalvelu
  • Improvisaatio
  • Puhetekniikka
  • Kehonkieli
  • Viinikoulutus ja tasting (sis. viinit)

PÄIVÄ TEATTERIKOULUSSA –virkistyspäiväpaketti

Päivä sisältää kolme tilaajan toiveiden mukaan räätälöitävää erilaista opintokokonaisuutta, esimerkiksi näyttämökontaktien salat/fyysinen harjoitus sekä improvisointi- ja vuorovaikutustaidot kurssit. Päivä sisältää aamu ja iltapäiväkahvit ja kahvileivät (suolainen tai makea) sekä lounaan puolessa välissä päivää. Koulutuspäivän päätteeksi on mahdollista varata liput illan teatteriesitykseen.
Tampereen Komediateatterin yhteydessä toimii Suomen Teatteriopisto, jonka koulutusmahdollisuuksista saat lisätietoja osoitteessa: www.suomenteatteriopisto.fi.